Over ons

Wat doet IT4HIRE?

IT4Hire is een IT-projectenbureau, dat optreedt als intermediair voor IT professionals. We zijn geen uitzendbureau en we verrichten geen arbeidsbemiddeling gericht op een vaste baan. Onze focus ligt op Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers), aangezien IT-ers niet in loondienst komen bij ons bedrijf. Door onze lage “overhead” is er altijd sprake van een scherp tarief en een faire beloning. Dit heeft voordelen voor zowel de Opdrachtgever (flexibiliteit) als voor de IT professional (flexibiliteit en een prima vergoeding).

Afbeelding

Wat betekent dit voor opdrachtgevers?

Via het profielenoverzicht kan elke opdrachtgever ervaren ICT professionals vinden met een uitgebreide technische expertise. Door de aanwezigheid van de TU-Delft is het kennisniveau in Delft erg hoog: er zijn profielen van ervaren programmeurs, architecten, systeembeheerders database experts, analisten en consultants.  Als de geschikte kandidaat gevonden is kan contact met ons worden opgenomen onder vermelding van het betreffende nummer. Wij controleren de beschikbaarheid van de kandidaat en brengen de betrokken partijen met elkaar in contact. IT4Hire BV maakt deel uit van de iDelft Holding groep, waarbinnen ook vaste medewerkers beschikbaar zijn die werken aan projecten (al dan niet in het kantoor in Delft). 

Wat betekent dit voor ICT professionals?

Zoek je een interessante opdracht? In het projectenoverzicht  vind je actuele projecten in de Randstad en daarbuiten. Je kunt je ook inschrijven door een profiel te laden in ons systeem. Bedrijven hebben de mogelijkheid om te reageren op je profiel, waarna deze bedrijven zorgvuldig worden gecreend. In de eerste instantie word je alleen door ons benaderd om je wensen te bespreken. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens en zullen we deze nooit ter beschikking stellen aan derden.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.