Over ons

Wat doet IT4HIRE?

IT4Hire is een IT-projectenbureau, dat bedrijven en IT professionals helpt in het zoeken van een geschikt project. We zijn geen uitzendbureau en we verrichten geen arbeidsbemiddeling gericht op een vaste baan. Onze focus ligt op Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers), aangezien IT-ers niet in loondienst komen bij ons bedrijf. Door onze lage “overhead” is er altijd sprake van een scherp tarief en een faire beloning. Dit heeft voordelen voor zowel de Opdrachtgever (flexibiliteit) als voor de IT professional (flexibiliteit en een prima vergoeding). Indien gewenst kunnen we ZZP-ers in contact brengen met een zogenaamde payroll organisatie zodat de IT-projecten ook langdurig kunnen zijn. ZZP-ers kunnen ook gebruik maken van hun eigen payroll organisatie. We letten goed op dat voldaan wordt aan de vereisten in de nieuwe wet DBA, die van kracht is per 1 mei 2016.

Decoratie afbeelding

Wat betekent dit voor ICT professionals?

Zoek je een interessante opdracht? In het projectenoverzicht  vind je actuele projecten in de Randstad en daarbuiten. Je kunt je ook inschrijven door een profiel te laden in ons systeem. Bedrijven hebben de mogelijkheid om op je profiel te reageren, waarna deze bedrijven zorgvuldig worden gescreend. In de eerste instantie word je alleen door ons benaderd om je wensen te bespreken. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens en zullen we deze nooit ter beschikking stellen aan derden. Om je op weg te helpen hebben we enkele tips voor een goed profiel opgesteld.

Wat betekent dit voor opdrachtgevers?

Via het profielenoverzicht kan elke opdrachtgever ervaren ICT professionals vinden met een uitgebreide technische expertise. Door de aanwezigheid van de TU-Delft is het kennisniveau in Delft erg hoog: er zijn profielen van ervaren programmeurs, architecten, systeembeheerders database experts, analisten en consultants. Als de geschikte kandidaat gevonden is kan contact met ons worden opgenomen onder vermelding van het betreffende nummer. Wij controleren de beschikbaarheid van de kandidaat en brengen de betrokken partijen met elkaar in contact. We letten er daarbij op dat er geen fictief werknemerschap tot stand kan komen door goede afspraken. IT4Hire BV maakt deel uit van de iDelft Holding groep, waarbinnen ook vaste medewerkers beschikbaar zijn die werken aan projecten (al dan niet in het kantoor in Delft).  

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.